Kosten

De kosten zijn € 1,- per lid per jaar met een minimum van € 375,- per jaar. Binnen deze kosten zit alles inbegrepen: alle beschikbare onderstaande software, onderhoud, support / ondersteuning, doorontwikkeling, hosting (onbeperkt dataverkeer en 1GB opslagruimte), email, beveiliging, backups, domeinregistratie, etc. De opstartkosten zijn € 100,- eenmalig.

  • Prijzen exclusief BTW.
  • Het gaat bij de telling van het aantal leden om zowel de spelende als niet-spelende leden die contributie betalen.
  • Narrowcasting / ClubTV zit standaard in het pakket. Hiervoor heeft u een mediaplayer per TV nodig à 150 EUR eenmalig.
  • 1 GB opslagruimte voor mail en foto's kan vergroot worden tot 5 GB (EUR 100) of onbeperkt opslagruimte (EUR 200). 1GB = ongeveer 12500 foto's, video's tellen niet mee en kan men onbeperkt uploaden.
  • Exclusief kosten automatische koppeling KNKV.
  • Uw club kan kiezen tussen een drie-, twee-, of éénjaar contract.
  • Dit is een systeem voor zowel korfbal- als voetbalverenigingen. In een enkel geval zit er niet uitwisselbare functionaliteit in.

Modules

Trainingstijden

Publiceer de trainingsdagen/tijden en trainers van alle teams. Inclusief in welke kleedkamer de spelers zich moeten omkleden en het veld waar ze trainen. Een voorbeeld, zie: Trainingstijden

Kleedkamerindeling planner

Maak snel en volledig geautomatiseerd een kleedkamerindeling. Kleedkamers zijn zonodig op te delen, zodat kleedkamers ook gedeeld kunnen worden door meerdere teams.

Veldindeling planner

Maak snel en volledig geautomiseerd een veldindeling. Velden zijn op te delen, dus ook geschikt voor teams die op een half veld spelen.

Scheidsrechterplanner

Maak makkelijk een scheidsrechterplanning en publiceer deze op de website.

Toernooi planner

Maak makkelijk een toernooi en publiceer deze op de website.

Team overzicht

Publiceer de spelers, trainers, leiders, trainingstijden (plus veld- en kleedkamerindeling) en teamfoto. Voor een voorbeeld zie teamoverzicht. Het is ook mogelijk om seizoenen terug te kijken, je bouwt dus historie op. Klik op de speler om door te gaan naar de spelerscarriere door de jaren heen.

Trainingssopkomst

De module bestaat uit twee facetten. De registratie/afmelding kan gedaan worden door de trainer in het cms (ook per mobiel mogelijk). De trainer kan echter ook instellen dat de spelers hun afmeldingen zelf digitaal doorgeven. Hiervoor dienen ze in te loggen en bij afmelding hun reden door te geven. Binnen het spelervolgsysteem kunnen hier statistieken van genereerd worden en de opkomst inzichtelijk gemaakt worden (dit kan overigens ook voor wedstrijden indien door de trainer/leider gewenst).

Selectie publiceren

Het is ook mogelijk om per wedstrijd een selectie te presenteren, zodat men weet welke spelers zich moeten melden voor de wedstrijd.

Statistieken

Per team is er een statistieken pagina. Binnen deze pagina zijn verschillende grafieken en statistieken te vinden. De standverloop door het seizoen heen in een grafiek geplot tussen koploper, komende tegenstander en eigen team(voorbeeld: bekijk waar de grafiek kruist en uw team de koploper passeert). Ook het puntenverloop van genoemde teams door het seizoen heen. Daarnaast is het doelpunten gemiddelde te bekijken per seizoen. Over alle wedstrijden of alleen het thuis- of uitgemiddelde(voorbeeld: wellicht scoort uw team thuis vaker dan uit). Dan zijn er nog algemene statistieken: langste periode ongeslagen, langste periode overwinningen, grootste overwinning, grootste nederlaag. Een voorbeeld, zie Statistieken

Voorbeschouwing

Voor elke wedstrijd wordt een voorbeschouwing gemaakt. Deze pagina bevat basis informatie over accommodatie, kleedkamer, veldindeling, scheidsrechter, aanwezig- en aanvangstijd. Daarnaast bevat deze pagina de wedstrijden die men eerder tegen elkaar gespeeld heeft en ziet men verschillende kansen op winst, gelijkspel en verlies. Ook wordt er een grafiek getoond van de stand door het seizoen heen van het eigen team, de tegenstander en de huidige nummer is. Een voorbeeld: zie Voorbeschouwing

Spelersprofiel/Spelerscarriere

Middels een export uit Sportlink kan gemakkelijk uw volledige ledenbestand geimporteerd worden in KorfbalAssist(bijv. 1 keer per jaar). U hoeft de teamindeling niet meer te doen, de spelers worden netjes gepresenteerd per team op de website. Per speler worden statistieken opgebouwd. In welke teams heeft deze speler gespeeld, welke wedstrijden(beker, competitie,vriendschappelijk). Hoeveel assist heeft deze speler gegeven, hoeveel doelpunten gemaakt en eventueel hoeveel kaarten(rode/gele). Daarnaast is een uitgebreid publicatie van een spelersprofiel mogelijk, waaronder bijnaam, foto per seizoen, etc. Voor een voorbeeld zie: Spelersprofiel

Topscoorderslijsten

Het is mogelijk om een topscoorderslijst bij te houden. Als men na de wedstrijd doelpunten, assist, type doelpunt(schot,kopbal,penalty, etc), opstelling(voor de wedstrijd) en kaarten bijhoudt worden hier lijstjes van gemaakt. Deze zijn per team te activeren, maar ook een overall lijst van heel de club. Een voorbeeld, Topscoorderslijst Heren 1

Afgelastingen

Hier kunnen afgelastingen van trainingen of wedstrijden per team worden verwerkt. Deze zullen direct op de website zichtbaar zijn. Tevens is het mogelijk een sms-zending te doen naar de abonnees van de specifieke teams. Bezoekers die zich via de website ingeschreven hebben voor de smsdienst, ontvangen dan bij een afgelasting een smsje.

Uitslagen & standen

De belangrijkste module is de uitslagen & standen module. Hier kunnen naast clubs, competities en seizoenen, teams aangemaakt worden met uitgebreide spelersprofielen. Per wedstrijd kan naast een wedstrijdverslag, worden aangegeven welke speler wanneer en op welke manier heeft gescoord en wie een kaart heeft gekregen. Op basis hiervan worden automatisch de standen en topscoorderslijsten gegenereerd. Als de uitslagen goed worden bijgehouden worden er in de loop van maanden en jaren uitgebreide statistieken opgebouwd, zodat deze module steeds interessanter wordt.

Tonen uitslagen, programma en standen

Zat om zelf de uitslagen, standen en programma uptodate te houden? Middels deze module kunnen uitslagen, standen en programma getoond worden op de website.

Afwezigheidsmodule / absentieregistratie systeem

Enerzijds is het mogelijk dat spelers hun afwezigheid digitaal doorgegen via de website voor trainingen en wedstrijden met een reden (geblesseerd, school/werk, vakantie, ziek, etc). De trainer ziet dan automatisch in het cms welke spelers er wanneer zijn. Vervolgens worden hiervan statistieken gegenereerd, zodat de trainer altijd een goed overzicht (mbv meerdere grafieken) heeft van de aanwezigheid en afwezigheid van spelers door het seizoen heen. Als de trainer niet wil dat men de afwezigheid digitaal doorgeeft, kan de trainer het ook zelf bijhouden, zodat er toch statistieken van worden gemaakt.

Speler Volg Systeem

Per 1/12/2014 hebben wij het KorfbalAssist Speler Volg Systeem geintroduceerd. Binnen deze module kunt u spelers beoordelen, evalueren en monitoren tijdens hun carriere van jeugd tot senioren. Een aantal elementen binnen het systeem: trainingen plannen, absentiesysteem (spelers kunnen online hun verhindering doorgeven) voor zowel wedstrijden als trainingen, speelwijze en opstelling maken(en eventueel publiceren op website en clubtv), selectie, wissels, reserve, positiewissels, een slim evaluatieformulier per speler en veel grafieken om visueel inzicht te krijgen op de progressie van uw spelers.