Kosten

De kosten zijn € 1,- per lid per jaar met een minimum van € 375,- per jaar. Binnen deze kosten zit alles inbegrepen: alle beschikbare onderstaande software, onderhoud, support / ondersteuning, doorontwikkeling, hosting (onbeperkt dataverkeer en 1GB opslagruimte), email, beveiliging, backups, domeinregistratie, etc. De opstartkosten zijn € 100,- eenmalig.

  • Prijzen exclusief BTW.
  • Het gaat bij de telling van het aantal leden om zowel de spelende als niet-spelende leden die contributie betalen.
  • Narrowcasting / ClubTV zit standaard in het pakket. Hiervoor heeft u een mediaplayer per TV nodig à 150 EUR eenmalig.
  • 1 GB opslagruimte voor mail en foto's kan vergroot worden tot 5 GB (EUR 100) of onbeperkt opslagruimte (EUR 200). 1GB = ongeveer 12500 foto's, video's tellen niet mee en kan men onbeperkt uploaden.
  • Exclusief kosten automatische koppeling KNKV.
  • Uw club kan kiezen tussen een drie-, twee-, of éénjaar contract.
  • Dit is een systeem voor zowel korfbal- als voetbalverenigingen. In een enkel geval zit er niet uitwisselbare functionaliteit in.

Modules

Mediagallery

Hier kunnen foto’s, video en audio in geplaatst worden door de webmasters, maar er is ook een mogelijkheid om de bezoeker zelf een mediabestand (video, foto, audio) te laten uploaden. Alvorens deze gepubliceerd wordt, moet deze nog goedgekeurd worden door de beheerder van de gallery. Tevens is het mogelijk om een reclamevideoboodschap van een x aantal seconden te plaatsen voor elk upgeload filmpje. Aangezien video’s veel bekeken worden door de bezoekers is dit een goede mogelijkheid voor advertentie-inkomsten.

Online shop

Hier kunnen nieuwe artikelen worden aangeboden zoals sjaaltjes en sokken van de club. Het is mogelijk om een koppeling met iDeal te maken, zodat de bezoeker direct kan afrekenen. Het geld wordt automatisch op de rekening van de club gestort en de status in het cms komt direct op betaald te staan.

Gastenboek

De mogelijkheid tot het plaatsen van berichten door bezoekers.

Polls

Het plaatsen van polls op de website voor opiniepeilingen onder de bezoekers van de website.

Vraag & Aanbod

Hier kunnen tweedehands artikelen zoals ballen en Korfbalschoenen worden aangeboden, geruild of aangekocht.