Kosten

De kosten zijn € 1,- per lid per jaar met een minimum van € 375,- per jaar. Binnen deze kosten zit alles inbegrepen: alle beschikbare onderstaande software, onderhoud, support / ondersteuning, doorontwikkeling, hosting (onbeperkt dataverkeer en 1GB opslagruimte), email, beveiliging, backups, domeinregistratie, etc. De opstartkosten zijn € 100,- eenmalig.

  • Prijzen exclusief BTW.
  • Het gaat bij de telling van het aantal leden om zowel de spelende als niet-spelende leden die contributie betalen.
  • Narrowcasting / ClubTV zit standaard in het pakket. Hiervoor heeft u een mediaplayer per TV nodig à 150 EUR eenmalig.
  • 1 GB opslagruimte voor mail en foto's kan vergroot worden tot 5 GB (EUR 100) of onbeperkt opslagruimte (EUR 200). 1GB = ongeveer 12500 foto's, video's tellen niet mee en kan men onbeperkt uploaden.
  • Exclusief kosten automatische koppeling KNKV.
  • Uw club kan kiezen tussen een drie-, twee-, of éénjaar contract.
  • Dit is een systeem voor zowel korfbal- als voetbalverenigingen. In een enkel geval zit er niet uitwisselbare functionaliteit in.

Modules

Banner-management

Binnen deze module kunnen banners (in diverse formaten zoals flash, gif en jpg) worden geupload voor: De APP, de website en ClubTV/Narrowcasting.
Het is tevens mogelijk statistieken / grafieken in te zien hoeveel kliks de verschillende banners hebben gekregen(per dag, per maand). Op basis van deze informatie kunt u sponsortarieven bepalen of afhankelijk van het aantal kliks bannerkosten doorberekenen aan uw sponsor.

Menuitems

Hier kunnen pagina’s worden aangemaakt. Gewone tekstpagina’s maar ook ander type pagina’s zoals een gastenboek, mediagallery(foto’s/video/audio), nieuwspagina, faq-pagina of agenda. Zo kan er bijvoorbeeld onder de sectie van elk team een gastenboek en mediagallery worden aangemaakt.

Contact

Hier kunnen contactpersonen worden aangemaakt gekoppeld aan verschillende emailadressen. Zo gaat alle emailcontact gestroomlijnd naar de juiste afdeling. Website vragen gaan bijvoorbeeld naar de webredactie en sponsorvragen naar de verantwoordelijke persoon voor de sponsoring.

Gebruiker management

Hier kunnen verschillende groepen en gebruikers worden aangemaakt met de juiste rechten. Zo kan een groep Heren1 aangemaakt worden die alleen rechten heeft op de pagina’s van Heren1 en in het CMS alleen deze pagina’s kan aanpassen. Zo kan er een volledige redactiestructuur worden opgebouwd en zijn meerdere personen verantwoordelijk voor een stukje van de website.

Inkomsten statistieken

Het is mogelijk om automatisch gegenereerde advertenties te activeren. Deze advertenties zijn relatief smaakvol door de kwaliteit van de merken(a-merken) die adverteren en de combinatie van afbeelding en tekst. De partner in deze is een gerenomeerd bedrijf die ook op nu.nl advertenties plaatst. De club heeft onder dit cmsitem inzage in de prestatie, namelijk aantal pageviews, clicks, omzet /inkomsten, CTR en CPC. Hoe meer bezoekers een club heeft, hoe hoger de omzet.

Emailbeheer

Hier kunnen emailadressen beheert worden waaronder het nieuw aanmaken van een emailadres en forwarden van een emailadres. Naast ondersteuning van pop3 en imap kan de email ook beheerd worden via webmail.

Statistieken

Uitgebreide en gedetailleerde google/analytics statistieken worden hier weergegeven.

Layout

U kunt de kleuren van de meeste objecten, balken en buttons zelf bepalen. Deze functie is niet mogelijk als u een custom made layout heeft laten ontwerpen door KorfbalAssist of zelf een ontwerp/slice heeft aangeleverd.

Anti-vervuiling

Vaak treedt er na maanden/jaren vervuiling op de website op. Overbodige/verouderde bestanden staat op de server en er zijn interne dode links op de pagina's aanwezig. Om order is de chaos te scheppen is er een overzicht van bestanden die niet meer gebruikt worden en is er een linkchecker die kijkt of de links nog werken.