Kosten

De kosten zijn € 1,- per lid per jaar met een minimum van € 375,- per jaar. Binnen deze kosten zit alles inbegrepen: alle beschikbare onderstaande software, onderhoud, support / ondersteuning, doorontwikkeling, hosting (onbeperkt dataverkeer en 1GB opslagruimte), email, beveiliging, backups, domeinregistratie, etc. De opstartkosten zijn € 100,- eenmalig.

 • Prijzen exclusief BTW.
 • Het gaat bij de telling van het aantal leden om zowel de spelende als niet-spelende leden die contributie betalen.
 • Narrowcasting / ClubTV zit standaard in het pakket. Hiervoor heeft u een mediaplayer per TV nodig à 150 EUR eenmalig.
 • 1 GB opslagruimte voor mail en foto's kan vergroot worden tot 5 GB (EUR 100) of onbeperkt opslagruimte (EUR 200). 1GB = ongeveer 12500 foto's, video's tellen niet mee en kan men onbeperkt uploaden.
 • Exclusief kosten automatische koppeling KNKV.
 • Uw club kan kiezen tussen een drie-, twee-, of éénjaar contract.
 • Dit is een systeem voor zowel korfbal- als voetbalverenigingen. In een enkel geval zit er niet uitwisselbare functionaliteit in.

Modules

Responsive / Schaalbare layout Nieuw

De Horizontaal (menu) Deluxe Template (variant 1 en 2) en de Verticaal (menu) Deluxe Template zijn volledig Responsive: Kortweg gezegd is dit een layout die zich volledig aanpast en meeschaalt met verschillende apparaten. Of dit nu een mobieltje, een ipad of breedbeeld is u heeft altijd een optimaal beeld. Nog meer weten over responsive webdesign: klik hier.

ClubTV / Narrowcasting

Het is nu mogelijk om het programma (veld,kleedkamer,aanvangstijd,etc) en uitslagen te projecten op monitors in te kantine. Tevens is het mogelijk om hier mededelingen te plaatsen en is er gelegenheid tot tonen van sponsors, standen, twitterberichten(voor een interactief karakter), buienrader, Korfbaljournaal(ondertiteld). Clubtv is erg flexibel opgezet, zo is het mogelijk zelf te bepalen hoe lang bepaalde informatie getoond moet worden en is het mogelijk om meerdere tv's op te hangen met daarin verschillende slideshows/informatie.

Infobalk

De infobalk is de rechter balk op de website waar de bezoeker zelf invloed op kan uitoefenen. De bezoeker bepaald zelf welke informatie daar moet staan bij elk bezoek. Speelt iemand zelf bij de A1, ligt het voor de hand de standen, programma en topscoorderslijst van zijn team in te stellen. Maar voordat de bezoeker zelf zijn voorkeur heeft ingesteld, kan hier worden ingesteld welke informatie van welk team hier moet worden getoond wanneer een bezoeker zijn eigen voorkeur niet opgeeft.

Mobiele applicatie

Het is mogelijk om gemakkelijk op je mobiel te kijken wanneer en hoe laat je moet spelen, of er afgelastingen zijn en de uitslagen van je club of team. KorfbalAssist heeft speciaal voor de mobiel geoptimaliseerde internetapplicatie ontwikkeld (gelet op laadtijd, bandbreedte, klein scherm). Deze mobiele applicatie fungeert naast de responsive website. Even de 2 mogelijkheden op een rijtje:

 1. Responsive Website design: Alleen de horizontaal deluxe template en de verticaal deluxe template. Deze schaalt mee de grootte van het scherm.
 2. Een mobiele applicatie, zie bijv. http://www.everstein.nl/m

SMS

Een afgelasting naar een team of een notificatie naar alle leden toe? Dit kan per sms. De club maakt hiervoor geen kosten, maar de ontvanger betaald per ontvangen SMS. De ontvanger moet zich hiervoor wel eerst aanmelden, en men kan zich ook ten alle tijde weer gemakkelijk afmelden.

Nieuwsbrief module

 • Nieuwsbrief in de layout van de club(website) / template
 • Nieuwsbrief versturen naar groepen: teams, cmsgroepen, alle leden, leden met bepaalde functies
 • Nieuwsbrief versturen naar mensen die zich hebben ingeschreven via de site
 • Uitgebreide statistieken inzien van het aantal mensen dat de nieuwsbrief heeft geopend, clicks vanuit de nieuwsbrief, bounces, etc