Kosten

De kosten zijn € 1,- per lid per jaar met een minimum van € 375,- per jaar. Binnen deze kosten zit alles inbegrepen: alle beschikbare onderstaande software, onderhoud, support / ondersteuning, doorontwikkeling, hosting (onbeperkt dataverkeer en 1GB opslagruimte), email, beveiliging, backups, domeinregistratie, etc. De opstartkosten zijn € 100,- eenmalig.

  • Prijzen exclusief BTW.
  • Het gaat bij de telling van het aantal leden om zowel de spelende als niet-spelende leden die contributie betalen.
  • Narrowcasting / ClubTV zit standaard in het pakket. Hiervoor heeft u een mediaplayer per TV nodig à 150 EUR eenmalig.
  • 1 GB opslagruimte voor mail en foto's kan vergroot worden tot 5 GB (EUR 100) of onbeperkt opslagruimte (EUR 200). 1GB = ongeveer 12500 foto's, video's tellen niet mee en kan men onbeperkt uploaden.
  • Exclusief kosten automatische koppeling KNKV.
  • Uw club kan kiezen tussen een drie-, twee-, of éénjaar contract.
  • Dit is een systeem voor zowel korfbal- als voetbalverenigingen. In een enkel geval zit er niet uitwisselbare functionaliteit in.

Modules

Ledenadministratie

KorfbalAssist is geen pur sang ledenadministratie, wel is mogelijk om de leden vanuit elk willekeurig administratieprogramma(bv. sportlink) te synchroniseren. De personen kunnen automatisch in teams ingedeeld worden, om deze vervolgens te publiceren op de website. De spelers/leden kunnen vervolgens worden ingezet in verschillende KorfbalAssist functionaliteit zoals de verjaardaglijst, topscoorderslijst,assistslijst en profielen. Door de jaren heen bouwt een speler een historie/cariere op, je kunt zien in welk team en seizoen deze speler gespeeld heeft, hoeveel doelpunten,assist, kaarten, etc. Maar ook welke functies deze speler binnen de club heeft gehad.

Agenda

Een agenda waar agendadatums en -punten onder de aandacht kunnen worden gebracht. Het is mogelijk om een algemene agenda te plaatsen of per team een agenda te plaatsen.

FAQ

Een FAQ waar veel gestelde vragen kunnen worden geplaats. Het is mogelijk om een algemene FAQ te plaatsen of per team een FAQ.

Nieuws

Een module waar nieuwsitems met afbeelding en bronvermelding kunnen worden geplaatst. Het is mogelijk om een algemene nieuwsmodules te plaatsen, maar ook per team een nieuwsmodule.

Stramienafbeelding

Per pagina kan een toepasselijke afbeelding boven aan de pagina worden geplaatst, om de lay-out gevarieerder en speelser te maken. Tevens is het mogelijk om meerdere foto’s per pagina te uploaden; deze worden dan at random ingeladen.

Tekstpagina

Een belangrijke module om alle pagina’s te voorzien van up-to-date informatie. Met een uitgebreide RTE (Rich Text Editor) kan de tekst op een gebruiksvriendelijke manier worden opgemaakt. Ook voor deze module geldt weer dat aan verschillende gebruikers rechten kunnen worden toegekend om bepaalde pagina’s te beheren.

Formulier

Het komt vaak genoeg voor dat leden zich moeten inschrijven voor een bbq of toernooi. Het is het mogelijk om dynamisch een formulier(met radiobuttons,checkboxen,textboxen,etc) te generen waarbij de gegevens netjes in een database worden opgeslagen. Deze gegevens kunnen op een later tijdstip geëxporteerd worden naar excel.

Forum en gastenboek

Binnen het forum is het mogelijk om topics aan te maken, als geregistreerde gebruiker. Daarnaast is het mogelijk om te reageren door middel van quotes. Als geregistreerd gebruiker is het ook mogelijk om een avatar (een kleine afbeelding bij je naam) in te stellen. Een geregistreerd gebruiker kan met deze inlog ook reageren in het gastenboek, reageren op nieuwberichten, wedstrijdverslagen en mediabestanden (foto, video, audio).