Screenshots

Programma

Het is mogelijk het programma van komende week en de week daarop te tonen. Het programma wordt volautomatisch geupdate. Een programma bestaat uit de volgende velden: veld, kleedkamer, aanwezigtijd, scheidsrechter en wedstrijdnummer.

Speler volg systeem

Binnen het spelervolgsysteem is het mogelijk een opstelling te maken voor zowel intern als extern gebruik. Intern voor het technisch kader (er worden statistieken van gegenereerd) en extern voor publicatie op de website en op de tv in de kantine (Narrowcasting), met name voor het 1ste interessant).

Het is mogelijk de opstelling van de vorige week te kopiëren en dus hoeft men alleen de mutaties aan te brengen. Ook kan de afwezigheid van spelers bijgehouden worden of indien gewenst door de spelers zelf digitaal doorgegeven worden.

Spelersprofiel (seizoenhistorie + profiel)

Een spelersprofiel bestaat uit persoonlijke gegevens en een overzicht van de carriere van de speler. Binnen dit overzicht staat per jaar binnen welke competities (reguliere, beker) deze heeft gespeeld en hoeveel doelpunten, gele kaarten en rode kaarten deze 'gescoord' heeft.

Infobalk

Als bezoeker is het mogelijk zelf te bepalen welke informatie belangrijk is en bij elk bezoek direct getoond moet worden in de nieuwsbalk. Bijv. Een speler van heren3 die op de site komt en direct de topscoorders, het programma en standen van heren3 ziet.

Uitslagen en standen

Programma's, uitslagen en standen worden automatisch ingeladen. Het is mogelijk de uitslagen te verrijken met doelpuntenmakers, type schot en kaarten eventueel met tijdstippen.

Verjaardagen

In dit overzicht staat wie welke leeftijd bereikt en in welk team deze speelt.

Een voorbeeld van een dynamisch webformulier

Het komt vaak genoeg voor dat leden zich moeten inschrijven voor een bbq of toernooi. Het is het mogelijk om dynamisch een formulier(met radiobuttons,checkboxen,textboxen,etc) te generen waarbij de gegevens netjes in een database worden opgeslagen. Deze gegevens kunnen op een later tijdstip geëxporteerd worden naar excel.

Wedstrijddetails

Wedstrijddetails bestaan uit een wedstrijdverslag eventueel geïllustreerd met afbeeldingen, wat algemene gegevens zoals accommodatie, doelpuntenmakers, assists, (positie)wissels, opstelling (met spelersafbeelding als deze aanwezig is), reserves, type doelpunten, kaarten(rode of gele) en meer.

wedstrijdverslag (CMS)

Binnen het CMS kunnen wedstrijden worden voorzien van wedstrijdverslagen en wedstrijddetails(kaarten, type doelpunten, doelpuntenmakers)

Mediagallery

Ook de bezoeker heeft de mogelijkheid om video's, foto's en audiobestanden up te loaden. Na goedkeuring door de webmaster worden deze gepubliceerd.

Voorbeschouwing

Op deze pagina wordt een voorbeschouwing gedaan op de wedstrijd. Zo wordt o.a. getoond op welke accomodatie de wedstrijd gespeeld wordt en worden er wedstrijdstatistieken getoond: de laatste wedstrijden van de thuis- en uitpartij, maar ook de onderlingen resultaten van eerdere confrontaties.

Afgelasting

Op deze pagina worden de afgelastingen van wedstrijden of trainingen getoond. Ook is het mogelijk om je aan te melden voor een SMSalert bij een afgelasting. Zo kan de leider met een druk op de knop alle spelers bereiken.

Topscoorders

De topscooders kunnen op deze pagina per team en per seizoen opgevraagd worden. Mocht het checkbox 'Alleen officiële doelpunten' uitgevinkt staan tellen doelpunten in vriendschappelijke wedstrijden ook mee. Vanuit dit overzicht kan doorgeklikt worden naar het profiel/carrière van de betreffende speler.

Shop

Het is mogelijk om de klant te laten afrekenen met ideal. Het bedrag wordt automatisch op de rekening van de club gestort.

Agenda

Stand

De standen worden volautomatisch geupdated, u hoeft dus niets in te voeren. Het is ook mogelijk de stand te tonen op basis van verliespunten en u kunt een thuis/uit balans tonen.

Puntenverloop

Hier ziet u de stand door het seizoen heen van 3 clubs, namelijk de eigen club, de nummer 1 en de komende tegenstander van de eigen club. Naast deze grafiek is het ook mogelijk ipv de stand het puntenverloop door het seizoen heen te tonen.

Doelpunten voor en tegen

Binnen een competitie kan voor elke club het gemiddeld voor en tegendoelpunten getoond worden.

Uitslagen

Ook de uitslagen worden volautomatisch realtime geupdate. Het is mogelijk een filter toe te passen om alleen de thuis- of uitwedstrijden te tonen of te sorteren op datum of team. Vervolgens is het mogelijk om door te klikken naar het wedstrijdverslag en wedstrijddetails.

Team-informatie

Op de team-informatie pagina wordt een teamfoto getoond, de trainingen en de spelers eventueel aangevuld met pasfoto.

Trainingstijden alle teams

Het is mogelijk om een pagina aan te maken om alle trainingstijden te publiceren. Per training kunnen de trainers opgegeven worden, het veld, de tijden en eventuele opmerkingen.

Narrowcasting / ClubTV

De opmaak in deze screenshot is blanco. De presentatie kan volledig gestijld worden in de clubkleuren en logo van de club en kan er eventueel een achtergrondfoto worden ingesteld zoals ter voorbeeld te zien op Voorbeeld (om te bekijken wel Google Chrome nodig)

Beoordeling

Onderdeel van het spelervolgsysteem is het periodiek beoordelen van spelers. Wij leveren een preset aan categorieën waar de club op kan beoordelen, maar men kan dit naar de eigen hand zetten.