Voordelen voor het bestuur

Veel clubs werken nog redelijk traditioneel. Toch is er een sterke behoefte om te automatiseren en efficiënter te kunnen communiceren met de leden en met het bestuur onderling.

Bestuur » Leden

Binnen KorfbalAssist vormt de website een centraal punt voor o.a. de laatste informatie, mailings, dynamische inschrijfformulieren(export naar excel), enquetes en mededelingen. Vanuit dit punt kan er interactie tussen bestuur en leden plaatsvinden. Op deze manier kan het bestuur relevante informatie inwinnen van zijn leden middels opiniepeilingen en enquetes, efficiënt communiceren middels mailings en via de website leden voorzien van de laatste informatie. Omdat alle tools beschikbaar zijn om de leden te informeren kan indien gewenst de focus steeds meer af van kostbare traditionele media, zoals een clubblad.

Bestuur » Sponsoren

KorfbalAssist biedt een scala aan mogelijkheden (o.a. video, gif, png, etc) om advertenties te plaatsen om geld te verdienen voor de clubkas. Per pagina kan de populariteit gemeten worden en de vergoeding per banner vastgesteld worden.

Bestuur » Bestuur

Door middel van een beveiligd discussiebord hoeft de communicatie onderling niet beperkt te blijven tot fysieke vergaderingen, maar kunnen verschillende onderwerpen efficiënt behandeld worden. Tevens kunnen er bestanden opgeslagen en gedeeld worden op een centrale plek voor gebruikers die hier de juiste rechten voor hebben toegekend gekregen.

Het bestuur van een vereniging heeft veel interessante instrumenten in huis.

Een aantal concrete voorbeelden

Dynamisch een inschrijfformulier opstellen voor een bbq of toernooi. Alle inschrijvingen direct in een excelbestand...

Een digitale enquete afnemen van alle leden afnemen of alleen Heren 2...

Ledeninformatie vanuit Sportlink tonen op de website...

Administratie topscorders bijhouden en direct tonen op de Korfbalsite...

Gemakkelijk één grote redactie opzetten m.b.v. een rechtensysteem zodat alle leden helpen de clubsite van de laatste informatie te voorzien...

Zelf onbeperkt emailaddressen aanmaken...

Poll aanmaken en zo de opinie peilen van de bezoekers...

Tonen welke leden jarig zijn...

Mailings doen naar verschillende teams...

Centraal bestanden opslaan die voor alle bestuursleden online op te vragen zijn...

Het laatste nieuws direct onder de aandacht brengen...

Korfbalverenigingen Korfbalsite bestuur