De club: één grote korfbalredactie

Een probleem binnen een club is dat er vaak één of enkele personen verantwoordelijk zijn voor de website. De persoon die zorgt dat de ingezonden stukken en data op de site wordt getoond heeft vaak als een van de weinigen verstand van HTML. In het geval deze persoon dit via een beheer tool / CMS doet is de club nog steeds afhankelijk van één persoon.

Vele handen maken licht werk

Binnen KorfbalAssist is het mogelijk verschillende mensen verantwoordelijk te maken voor bepaalde onderdelen of pagina’s op de clubsite. Door een boomstructuur van leden op te zetten die elke voor een stukje verantwoordelijk zijn betrek je deze mensen nauw bij de club en kan de auteur (van wedstrijdsecretaris tot redactielid van het jeugdteam) ook direct op een gebruiksvriendelijke manier plaatsen. Extra schakels worden geëlimineerd en maken vele handen licht werk, zonder de controle te verliezen. Zo ontstaat er een web van leden die de clubsite voordurend up-to-date houden.

Slim rechtensysteem

Door dit slimme rechtensysteem wordt de verantwoordelijkheid gedeeld en ontstaat er één groot redactioneel apparaat binnen die club die nooit uitvalt!

één clubsite één korfbalredactie

Een aantal voorbeelden

Wedstrijdverslagen

David is gemachtigd om wedstrijdverslagen te schrijven voor zijn team, plaatst op zaterdagavond een wedstrijdverslag van zijn gespeelde wedstrijd die dag.

Topscorers

De topscoorderlijst wordt op zondag bijgewerkt door de wedstrijdsecretaris A.

Afgelastingen

Een afgelasting wordt direct op de site geplaatst door de wedstrijdsecretaris B. Alle leden van dit team die zich hebben aangemeld voor een SMS notificatie, worden direct op de hoogte gebracht.

Laatste nieuws

Het laatste nieuws wordt door verschillende personen in de gaten gehouden en elke dag geupdate.

Mediagallery

Er worden foto’s en video gemaakt van verschillende wedstrijden door verschillende personen. Dezelfde avond nog zijn deze al te bewonderen.

Profielpaspoort

Joost vindt het een leuk idee om een profiel van elke speler in zijn team te maken en deze met een spelersfoto op de korfbalsite te publiceren. Hij krijgt de rechten om deze pagina bij te houden.

korfbalclub clubsite korfbalsite redactie